+421 903 456 321    
Ivanská cesta 1920/2
821 04 Bratislava

27.08.2024

Služby autobazáru AutoGigant: Všetko, čo potrebujete pod jednou strechou

V autobazári AutoGigant vieme, že nákup vozidla je veľkým krokom a my sme tu na to, aby sme Vám ho čo najviac uľahčili. Ponúkame služby, ktoré pokrývajú aspekty.

Kompletné sprevádzanie zákazníka

Od momentu, keď vstúpite do nášho autobazára alebo nás kontaktujete online, sme tu pre vás. Našim cieľom je, aby celý proces kúpy vozidla prebehol čo najhladšie. Naši skúsení predajcovia vás prevedú celým procesom od výberu vhodného vozidla až po uzavretie kúpnej zmluvy a odovzdanie kľúčov od vášho nového auta. Nemusíte sa obávať zbytočnej byrokracie – všetko vyriešime za vás.

Poistenie vozidiel

Vieme, aké dôležité je mať svoje vozidlo chránené, preto v AutoGigant ponúkame kompletné služby poistenia. Či už potrebujete povinné zmluvné poistenie (PZP) alebo havarijné poistenie, naši odborníci vám pomôžu vybrať to najvhodnejšie riešenie, ktoré bude zodpovedať vašim potrebám a finančným možnostiam. Spolupracujeme so všetkými poisťovňami, čo nám umožňuje ponúknuť vám tie najlepšie podmienky na trhu.

Financovanie na mieru

Kúpa vozidla je veľkou investíciou a my rozumieme, že každý zákazník má iné finančné možnosti. Preto ponúkame flexibilné možnosti financovania v spolupráci s rôznymi lízingovými spoločnosťami. Naši finanční experti vám pomôžu vybrať ten najvýhodnejší lízingový plán, ktorý bude prispôsobený vašim požiadavkám a možnostiam. Či už preferujete krátkodobý alebo dlhodobý lízing, u nás nájdete riešenie, ktoré vám bude vyhovovať.

Záruka a popredajný servis

Väčšina vozidiel v našej ponuke je stále v záruke od výrobcu, čo vám poskytuje istotu, že kupujete kvalitné a spoľahlivé auto. Okrem toho ponúkame aj vlastnú popredajnú záruku, ktorá vám zaručuje ďalšiu ochranu a pokoj na cestách. S našou zárukou sa môžete spoľahnúť, že akékoľvek nepredvídané problémy budú rýchlo a efektívne vyriešené.

Kompletný prepis vozidla

Aby sme vám ušetrili čas a starosti, zabezpečujeme kompletný prepis vozidla na nového majiteľa. Nemusíte sa teda zaoberať behaním po úradoch a vypĺňaním papierov – my to urobíme za vás. Vaša spokojnosť a komfort sú pre nás na prvom mieste, preto sa staráme o všetky administratívne úkony spojené s kúpnou zmluvou, fakturáciou a prepisom vozidla.

Zákazník na prvom mieste

V AutoGigant je zákazník a jeho spokojnosť vždy našou najvyššou prioritou. Každý krok, ktorý podnikáme, je zameraný na to, aby ste boli spokojní so svojím novým vozidlom a službami, ktoré vám ponúkame. Snažíme sa vytvoriť príjemné a bezstresové prostredie, kde sa môžete spoľahnúť na profesionálny prístup a kvalitné služby.

V autobazári AutoGigant vám ponúkame všetko, čo potrebujete pri kúpe jazdeného vozidla – od výberu, cez financovanie a poistenie, až po kompletný prepis vozidla. Navštívte nás a presvedčte sa sami, prečo sme tým správnym miestom pre váš ďalší automobilový nákup. S AutoGigant máte istotu, že ste v dobrých rukách!

Ponuka vozidiel AutoGigant